Meer resultaten voor verhuisbedrijf rotterdam vacature

 
verhuisbedrijf rotterdam vacature
Chauffeur / verhuizer Vacatures Talent Gezocht!
Een flexibele instelling en ervaring in de verhuisbranche is een vereiste. Van der Ent TopMovers is een verhuisbedrijf met al meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met vestigingen in Spijkenisse, Rijswijk en Breda is Van der Ent TopMovers één van de toonaangevende verhuisbedrijven in de branche. Dagelijks ontmoet u veel diverse klanten en komt u klussen van diverse aard tegen. Sociaal en communicatief sterk. Zeer klantvriendelijk en klantgericht. In bezit van rijbewijs C en/of E met code 95 afgerond. Flexibel geen 9 tot 17 mentaliteit. Ervaring in het geven van leiding. Zowel Nationaal als Internationaal inzetbaar. Woonachtig in omgeving Voorne Putten / Rotterdam / Den Haag. Standplaats: Spijkenisse of Den Haag. Solliciteer dan via het formulier hiernaast. terug naar overzicht. Deel deze vacature.:
Verhuizen UniMove Rotterdam.
Vacature: Verhuizer Chauffeur Groot Rijbewijs Van der Ent Group est.1922Van der Ent Group est.1922.
Vacature: Verhuizer Chauffeur Groot rijbwijs. Per direct zijn wij op zoek naar gemotiveerde verhuizer-chauffeurs met rijbewijs C en bij voorkeur ook E. Als verhuizer-chauffeur ben je verantwoordelijk voor het inpakkenladenlossen, en uitpakken van zowel zakelijk als particuliere klanten. Een flexibele instelling en ervaring in de verhuisbranche is een vereiste. Van der Ent Top Movers is een verhuisbedrijf met al meer dan 85 jaar ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met vestigingen in Spijkenisse, Den Haag en Breda is Van der Ent Top Movers één van de toonaangevende verhuisbedrijven in de branche. Dagelijks ontmoet u veel diverse klanten en komt u klussen van diverse aard tegen. Sociaal en communicatief sterk. Zeer klantvriendelijk en klantgericht. In bezit van rijbewijs C en/of E met complete code 95. Flexibel geen 9 tot 5 mentaliteit. Ervaring in het geven van leiding. Zowel nationaal als internationaal inzetbaar. Woonachtig in omgeving Voorne Putten / Rotterdam of Den Haag.
StudentenKarwei.,
Ze denken goed met je mee, en proberen de rust te bewaren, handig als het allemaal zo chaotisch gaat als bij ons. Hartstikke bedankt hiervoor! Transport in Den Haag. Diensten door heel Nederland! Verhuizen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en door heel Nederland! Verhuisbedrijf, verhuizer, verhuisservice, verhuisbedrijf.
Internationaal verhuizen doe je met de Yellow Move experts!
Wij hebben meer dan 35 jaar wereldwijde ervaring in het managen van verhuizingen en relocation services. Ondanks dat ons kantoor gevestigd is in het centrum van Rotterdam, betekent dit niet dat wij alleen verhuizingen doen van van of naar Nederland.
Verhuisbedrijf Rotterdam.
Internationaal verhuizen op hoog niveau! De Verhuis-Butler is een internationaal verhuisbedrijf dat excellente dienstverlening voorop stelt. Kwaliteit leveren, in alle opzichten. Onze relaties kunnen rekenen op de klantgerichte aanpak van medewerkers die worden gedreven door passie voor hun vak en integriteit hoog hebben staan.
Vacatures UTS Van der Geest Verhuizingen.
Je bent klantvriendelijk, een echte teamplayer en je beschikt bovendien over een flinke dosis humor. UTS Van der Geest Verhuizingen is een verhuisbedrijf met al meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van nationale en internationale verhuizingen in zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met vestigingen in Den Haag, Rijswijk en Rotterdam is UTS van der Geest één van de toonaangevende verhuisbedrijven in de verhuisbranche.
Jan Schut Verhuizingen Uw erkende verhuizer in Rotterdam.
Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. Uw erkende verhuizer in Rotterdam. Door een ervaring van ruim 70 jaar met allerlei verhuizingen, klein en groot, kunt u rekenen op een efficiënte en vakkundige werkwijze. Om een verhuizing op rolletjes te laten verlopen beschikken wij over een modern wagenpark van vier verhuiswagens.
Verhuizingen, transport en opslag Moerkerken.
Indien u of uw bedrijf op zoek is naar opslagruimte, bieden wij diverse mogelijkheden. Tezamen met het verhuisbedrijf is ook de transporttak van Moerkerken in 1934 opgericht. Kwaliteitsverhuizers sinds 1934. Verhuis en transportbedrijf Moerkerken is al ruim 75 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving.
Op zoek naar een erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam?
Of bent u van plan daar binnenkort naar toe te verhuizen? In dat geval kunt u de hulp van een verhuisbedrijf uit Rotterdam wellicht goed gebruiken. Top Movers kan u in dat geval helpen een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf uit Rotterdam te vinden.

Contacteer ons